الرئيسية / Uncategorized / En partisk bild av Good Medicine 2017

En partisk bild av Good Medicine 2017

En partisk bild av Good Medicine 2017

Tack vare dessa moderna tekniker kan alla medicinska vårdspecialister använda IKT för utbyte av tillräcklig information för terapi, medicinsk diagnos samt undvikande av sjukdom och även skador, utforskning samt analys och för fallet https://svensktapotek.net/kopa-diflucan-utan-recept/ med riktningen av Behandlingsleverantörer med målet att stärka människors välbefinnande såväl som deras nätverk.

Familjemedlemmar eller vänner (från olika platser) kan delta i dessa konversationer och också förstå professionella förslag för att förbättra hela hushållets wellness -kunskaper. Den föreslagna unika frågan ackumuleras den senaste insikten rätt i grundläggande och också professionell forskning om detta ämne, vilket öppnar helt ny åsikt mot dagens tillvägagångssätt i anpassade och precisionsmedicin till stor del till fördel för individer som för alla slags faktorer kan ha problem med att få tillgång till kliniskt stöd för högsta kvalitet.

Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, besökare Editors Manuskript måste skickas online på genom att registrera och besöka denna webbplats. När du är registrerad, gå hit för att besöka posten. Manuskript kan lämnas in till förfallodagen. Alla inlagor som passerar pre-check är peer-granskade. Accepterade artiklar kommer att publiceras ständigt i tidskriften (så snabbt som godkänd) och kommer också säkert att detaljeras med varandra på webbplatsen Special Problem.

För förberedda papper kan en titel och även kort abstrakt (om 100 ord) skickas ut till innehållskontoret för uttalande på denna webbplats. Inlämnade manuskript borde inte ha publicerats tidigare, och inte heller vara under faktor att tänka på för publicering på andra platser (annat än konferensprocessdokument). Alla manuskript refereras noggrant genom en enda blind peer-review-process.

FIP digital hälsa i apoteksutbildning saker att veta innan du får detta

Journal of Personalized Medicine är en global peer-reviewed Open Access Month-to-Month Journal publicerad av MDPI. Kolla in riktlinjerna för författarens webbsida innan du skickar ett manuskript. Avskrivningsavgiften (APC) för publicering i denna öppna vinståtkomst till tidskrift är 2000 CHF (Swiss Francs). Inlämnade papper borde vara väl formaterade och använda bra engelska.

Telefoni Transforms 20 i år. Två decennier efter att det blev ett sätt att bevara såväl som att bredda apoteket får tillgång till under hela North Dakota, flyttar telefoniska innovatörer rakt in i steriliserad intensifiering, säker medicinering, primärvårdskonsulter och också mer. Telefoni har faktiskt gått från en pilotuppgift till accepterad praxis i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, chef för regleringsfrågor för telefoni, en tidig telefonistleverantör förvärvad av Cardinal Health 2016.

Som farmaceuter, leverantörer, individer, betalare och tillsynsmyndigheter identifierar de fördelar som telehälsa kan ge till apotek, kommer teknikbaserade lösningar säkert att fortsätta öka. På sitt mest grundläggande tillåter telefoni en farmaceut att hantera en fjärrdiskeringswebbplats med hjälp av HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell innovation. Farmacologen från en annan plats hanterar professionella telefoner, validerar recept och rådgivning av individer från deras värdläkemedelsplats.

En av de senaste tillväxtarna är att använda fjärrverifiering för ren och steril IV -sammansättning vid University of North Carolina (UNC). Apotekologer såg potentialen att stabilisera arbetet över flera apotek som använde BD Pyxis IV Prep för att förbereda sterila IV -tjänster, klargjorde Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, chef för apotek samt associerad lärare för klinisk utbildning vid UNC Eshelman School of Drug Store i Church Hillside, North Carolina.

Undersök denna rapport om att ge en unik patientupplevelse utöver livsstil …

Pyxis-systemet använder sig av gravimetrisk baserad innovation för att överväga och också bekräfta intensifierade produkter, Amerine Clarified. Systemet fotograferar sammansättningsförfarandet, som vanligtvis tas om hand av en tekniker och undersöks av en regional farmaceut. På grund av det faktum att farmakologen på plats använde bilder som producerades av systemet fanns det ingen uppenbar skillnad mellan att undersöka foton i nästa rum eller 25 mil bort.

“När vi gjorde studien hade staten inga förordningar kring denna typ av telefoni,” uttalade Amerine, “så vi utformade rättegången med fjärr -plus -granskning av alla sammansatta steriliserade föremål.”När den covid-19-pandemin började,” fick vi ett undantag från [State] Board of Pharmacy för att kunna göra denna avlägsna rena och sterila produktkontroll så länge som hälso- och välbefinnande akut varar, “sade hon.”Vår följande kampanj är att kunna använda telefoni rutinmässigt på lång sikt för att göra ännu mer arbetsdelning över webbplatser.

Att inte vara ansluten till apoteket frigör dig ungefär ännu mer tid med patienter.”Roger Rose, RPH, chef för Drug Store Solutions för Wickenburg Area Hospital, öppnade den första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft ett satellitcenter i staden kongressen, vilket har att göra med 16 mil bort.

Körningen till Wickenburg för att fylla recept är inte alltid praktiskt för individer. “Vi gjorde transporter till kongresskliniken två gånger om dagen, men det fungerade verkligen inte alltid,” uttalade Rose. “Patienter behövde fortfarande gå hem efter att deras centrum såg, efter det kom tillbaka senare, eller eventuellt dagen efter.

https://beacons.ai/anitawills

عن mohamedgaber

شاهد أيضاً

Our Psychedelic Mushroom Microdosing Improves Mental Health Diaries

Our Psychedelic Mushroom Microdosing Improves Mental Health Diaries Dennis van der Meijden isn’t intending to ...

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *