الرئيسية / Uncategorized / 9 απλές τεχνικές είναι η DEA που είναι έτοιμη να ρυθμίσει την τηλεφακία?

9 απλές τεχνικές είναι η DEA που είναι έτοιμη να ρυθμίσει την τηλεφακία?

9 απλές τεχνικές είναι η DEA που είναι έτοιμη να ρυθμίσει την τηλεφακία?

Χάρη σε αυτές τις τεχνολογίες, όλοι οι ειδικοί της θεραπείας μπορούν να κάνουν χρήση των ΤΠΕ για την ανταλλαγή κατάλληλων πληροφοριών για τη θεραπεία, τη διάγνωση και τη φοροδιαφυγή για το πρόβλημα της υγείας και τους τραυματισμούς, την αποστολή και την αξιολόγηση, καθώς και την υπόθεση με την εντολή των προμηθευτών θεραπείας με τη λειτουργία της ενίσχυσης Η υγεία των ανθρώπων και τα δίκτυά τους.

Μέλος της οικογένειας ή στενών φίλων (από διαφορετικές περιοχές) μπορεί να εμπλακεί σε αυτές τις συνομιλίες, καθώς και να κατανοήσει έμπειρες συμβουλές για την ενίσχυση της παιδείας υγείας και ευεξίας ολόκληρης της οικογένειας. Το προτεινόμενο μοναδικό πρόβλημα συγκεντρώνει μία από τις πιο πρόσφατες ιδέες που είναι σωστά σε πρότυπη και επίσης ιατρική μελέτη έρευνας σχετικά με αυτό το θέμα, ανοίγοντας νέες απόψεις για τις σύγχρονες στρατηγικές σε εξατομικευμένα και ακρίβεια φαρμάκων κυρίως για το πλεονέκτημα των ατόμων που για οποιονδήποτε λόγο ενδέχεται να δυσκολεύονται Πρόσβαση στην κλινική υποστήριξη ποιότητας Premium.

Δρ. Francesco Amenta, DR. Το Gopi Battineni, τα χειρόγραφα των εκδοτών επισκεπτών πρέπει να αποστέλλονται στο διαδίκτυο με εγγραφή, καθώς και επισκέπτεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Μόλις εγγραφείτε, πηγαίνετε εδώ για να μεταβείτε στον τύπο υποβολής. Τα χειρόγραφα μπορούν να υποβληθούν μέχρι την προθεσμία. Όλες οι καταχωρήσεις που περνούν προ-έλεγχο είναι αξιολογημένες από ομότιμους. Τα αποδεκτά έγγραφα θα κυκλοφορήσουν συνεχώς στο περιοδικό (όσο πιο γρήγορα έγιναν αποδεκτά) και θα αναλυθούν μεταξύ τους στον μοναδικό προβληματικό ιστότοπο.

Για προγραμματισμένα έγγραφα, ένας τίτλος και επίσης σύντομη αφηρημένη (σχετικά με 100 λέξεις) μπορεί να αποσταλεί στο συντακτικό χώρο εργασίας για δήλωση σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα υποβληθέντα χειρόγραφα δεν πρέπει να έχουν δημοσιευθεί προηγουμένως, ούτε να εξετάζονται για δημοσίευση σε άλλα μέρη (εκτός από τα έγγραφα των διαδικασιών συνεδρίασης). Όλα τα χειρόγραφα μεταφέρονται εκτενώς μέσω μιας διαδικασίας επανεξέτασης από ομοτίμους με ένα τυφλό.

Η πρόσβαση σε υπηρεσίες τηλεφακίας μπορεί να μειώσει το νοσοκομείο … – Μια επισκόπηση

Το Journal of Expertainied Medicine είναι ένα διεθνές ανοικτό κέρδος από ομοτίμους πρόσβαση σε περιοδικό μήνα σε μήνα που δημοσιεύθηκε από το MDPI. Ελέγξτε την ιστοσελίδα των οδηγιών για τους συγγραφείς πριν υποβάλετε ένα χειρόγραφο. Η αμοιβή χειρισμού άρθρων (APC) για το περιοδικό σε αυτό το περιοδικό ανοιχτής πρόσβασης είναι 2000 CHF (ελβετικά φράγκα). Τα έγγραφα που αποστέλλονται πρέπει να είναι καλά μορφοποιημένα και επίσης να κάνουν χρήση των μεγάλων αγγλικών.

Το τηλεφακό μετατρέπεται 20 φέτος. 2 χρόνια μετά τη μέθοδο διατήρησης καθώς και την αύξηση της πρόσβασης στο κατάστημα φαρμάκων σε όλη την αγροτική Βόρεια Ντακότα, οι τηλεφακοί Trendsetters μετακινούνται απευθείας σε καθαρή και αποστειρωμένη σύνθεση, ασφαλές χώρο αποθήκευσης φαρμάκων, πρωτοβάθμια θεραπεία και πολλά άλλα. Η τηλεφακία έχει περάσει από μια πιλοτική εργασία σε αποδεκτή μέθοδο σε 25 πολιτείες, σύμφωνα με την Jessica Adams, Pharm, D, επιβλέποντα των κυβερνών εκδηλώσεων για το Telepharm, έναν πρώην προμηθευτή τηλεφακίας που πήρε η Cardinal Health το 2016.

Καθώς οι φαρμακοποιοί, οι πάροχοι υπηρεσιών, οι ασθενείς, οι πληρωτές και επίσης οι ρυθμιστικές αρχές αναγνωρίζουν τα οφέλη που η Telehealth μπορεί να προσφέρει φαρμακείο, θα παραμείνουν οι λύσεις που βασίζονται στην τεχνολογία. Στην ευκολότερη, η τηλεφακία επιτρέπει σε έναν φαρμακοποιό να επιβλέπει έναν ιστότοπο απομακρυσμένης διανομής χρησιμοποιώντας HIPAA-συμβατή με HIPAA, 2-Way Audio-Visual Innovation. Ο φαρμακολόγος από άλλη τοποθεσία διαχειρίζεται τους τεχνικούς της τηλεφακίας, επαληθεύει τις συνταγές και επίσης συμβουλεύει τους πελάτες από το Pharmacy Place τους.

Μία από τις πιο πρόσφατες επεκτάσεις είναι η χρήση απομακρυσμένης επαλήθευσης για αποστειρωμένη IV επιδείνωση στο Κολλέγιο της Βόρειας Καρολίνας (UNC). Οι φαρμακολόγοι είδαν την πιθανή για τη σταθεροποίηση των εργασιών σε πολλά φαρμακεία που χρησιμοποιούσαν την προετοιμασία BD Pyxis IV Όλες οι πληροφορίες για την παρασκευή αποστειρωμένων επιλογών IV, διευκρίνισαν τη Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, Διευθυντής Φαρμακευτικού καταστήματος, καθώς και αναπληρωτής καθηγητής κλινικής εκπαίδευσης στο Κολλέγιο Ναρκωτικών UNC Eshelman στο Church Hillside της Βόρειας Καρολίνας.

Το έξυπνο τέχνασμα των εξατομικευμένων φαρμάκων για τα οποία κανείς δεν μιλάει

Το σύστημα Pyxis χρησιμοποιεί την καινοτομία βασισμένη σε βαρυμετρική για να ζυγίζει και επίσης να επικυρώσει τα εντατικοποιημένα αντικείμενα, η Amerine διευκρίνισε. Το σύστημα απεικονίζει τη διαδικασία σύνθεσης, η οποία συνήθως λαμβάνεται μέριμνα από έναν ειδικό και εξετάζεται από έναν φαρμακολόγο γειτονιάς. Επειδή ο φαρμακοποιός στο χώρο χρησιμοποιούσε εικόνες που παράγονται από το σύστημα, δεν υπήρξε εμφανής διάκριση μεταξύ της εξέτασης εικόνων στον ακόλουθο χώρο ή 25 μίλια μακριά.

“Όταν κάναμε την ερευνητική μελέτη, το κράτος δεν είχε κατευθυντήριες γραμμές γύρω από αυτό το είδος τηλεφακίας”, δήλωσε η Amerine, “έτσι σχεδιάσαμε τη δοκιμή με το Remote Plus onsite ανασκόπηση όλων των επιδεινούμενων αποστειρωμένων προϊόντων.”Όταν ξεκίνησε η πανδημία Covid-19”, λάβαμε μια παραίτηση από το [κρατικό συμβούλιο φαρμακείου] για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το απομακρυσμένο αποστειρωμένο στοιχείο, εφόσον διαρκεί η έκτακτη ανάγκη για την υγεία “, ανέφερε.”Η ακόλουθη προσπάθειά μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε χρήση της τηλεφακίας τακτικά μακροπρόθεσμα για να κάνουμε ακόμα περισσότερη ανταλλαγή φόρτου εργασίας σε ιστότοπους.

Η μη συνδεδεμένη με το φαρμακείο σας απελευθερώνει περίπου περισσότερο χρόνο με τα άτομα.”Ο Roger Rose, RPH, επόπτης υπηρεσιών φαρμακείων για την ιατρική μονάδα της γειτονιάς Wickenburg, άνοιξε την πρώτη τηλεφακά στην Αριζόνα το 2019. Το Wickenburg έχει από καιρό μια δορυφορική κλινική στην κοινότητα του Κογκρέσου, η οποία έχει να κάνει με 16 μίλια μακριά.

https://peatix.com/user/15737424/view

Η μονάδα δίσκου στο Wickenburg για να γεμίσει συνταγές δεν είναι πάντα λειτουργική για τους ανθρώπους. “Κάναμε παραδόσεις στην κλινική του Κογκρέσου δύο φορές την ημέρα, ωστόσο αυτό δεν λειτουργούσε πάντα,” ισχυρίστηκε ο Rose. “Τα άτομα χρειάστηκαν ακόμα να πάνε σπίτι μετά την εγκατάστασή τους, μετά από αυτή την επιστροφή αργότερα, ή ενδεχομένως την επόμενη μέρα.

عن mohamedgaber

شاهد أيضاً

Our Psychedelic Mushroom Microdosing Improves Mental Health Diaries

Our Psychedelic Mushroom Microdosing Improves Mental Health Diaries Dennis van der Meijden isn’t intending to ...

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *